Quintessenza Dintorni woonkamer

Quintessenza Dintorni

Quintessenza Dintorni is een prachtige serie met een vintage look. De metrotegel herondekt, zo zou je de Dintorni serie het best kunnen omschrijven. De glanzende rechthoekige tegel heeft een facetje dat juist mat is wat het uniek maakt. Door de prachtige kleuren die de serie Dintorni aanbiedt creëer je bijzondere wanden en vloeren met een knipoog naar het verleden. De kleuren kunnen ook onderling worden gecombineerd. Of kies één van de 10 retro kleuren uit de tegelserie om een hele wand mee te bedekken. Het repeterende effect met het bekende facetje in de tegel geeft allure aan een interieur. 

Serie Dintorno

10 kleuren

1 formaat

Metrotegel

 

Kleuren 

Bianco Lucido

Beige Lucido

Ocra Lucido

Terra Lucido

Azzuro Lucido 

Verde Lucido

Grigio Lucido

Nero Lucido 

Formaten

De serie bestaat uit 1 formaat

7,5×30

Uitvoering

Metrotegel

Glanzend

Facet is mat

 

 

Dikte

8 mm

 

Kom naar de showroom en bekijk de bijzondere serie Quintessenza Dintorni

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Quintessenza tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Quintessenza Dintorni bestaat uit 10 kleuren. Het zijn de welbekende metrotegels en ze zijn verkrijgbaar in één formaat. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Je bent zeer welkom in onze showroom. Bekijk ook de uitgebreide folder van de serie Dintorni.

Quintessenza Dintorni Bianco Lucido

Bianco Lucido
7,5×30

Beige Lucido

Beige Lucido
7,5×30

Quintessenza Dintorni Ocra Lucido

Ocra Lucido
7,5×30

Quintessenza Dintorni Terra Lucido

Terra Lucido
7,5×30

Lucido Azzuro

Azzuro Lucido 
7,5×30

Quintessenza Dintorni Verde Lucido

Verde Lucido
7,5×30

Grigio Lucido

Grigio Lucido
7,5×30

Quintessenza Dintorni Nero Lucido

Nero Lucido
7,5×30

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!