Energieker Pietragrey

Energieker Pietragrey is een innovatieve en veelzijdige serie met 3 fraaie en rustige natuursteenlooks. De neutrale kleuren zijn zo samengesteld dat ze passen bij ieder interieur. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben vele groot formaten voor je klaarstaan. 

serie Pietragrey

natuursteenlook

3 kleuren

 

Kleuren & looks

White

Fog

Taupe

 

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Pietragrey

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Pietragrey bestaat uit 3 kleuren in een natuursteenlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 2 formaten, waaronder ook een grootformaat (slab) van 120×270 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Pietragrey.

verkrijgbaar in 2 formaten: 120×120 en 120×270 cm

Energieker Pietragrey

White
120×270

Energieker Pietragrey

Fog
120×270

Taupe
120×270

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!