The Mosaic Factory
Natural Stone

The Mosaic Factory Natural Stone

The Mosaic Factory Natural Stone is een bijzondere mozaïek serie met twee soorten natuursteen: marmer en riviersteen. De mozaïeken geven de ruimte een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. De mozaïeken met riviersteen zijn ongelijk van hoogte en dat zorgt voor een mooi effect op de wand bij lichtinval. De marmervariant is een decoratief mozaïek geschikt voort de wand en vloer. De tegeltjes zijn mooi te combineren met veel voorkomend tegellooks zoals betonlook en houtlook. Voor een speels en tijdloos accent in overal in huis. Kom langs voor deze serie en we helpen je graag verder met leuke combinaties.

Natural Stone

3 kleuren
wand en vloer
marmer
riviersteen

Kleuren

Ivory
Grijs
Donker Grijs

Formaat 

Mat 30×30 cm

The Mosaic Factory

We hebben nog meer prachtige mozaïeken van TMF in huis. Bekijk hier alle series.

Kom naar de showroom voor The Mosaic Factory Natural Stone

In onze showroom in Hengelo hebben we mozaïeken uit de serie Natural Stone voor je klaar staan. Prachtige decoratieve en kleurrijke mozaïeken gemaakt van echte natuursteen en marmer. De collectie omvat prachtige kleuren en de mozaïek tegeltjes zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. De kleine tegeltjes zijn bevestigd op een matje zodat ze snel verwerkt kunnen worden. Kom naar onze showroom om deze prachtige serie mozaïeken te bekijken en leuke combinaties te maken. We helpen je graag op weg met leuke ideeën..

Natural Stone rivierstenen

Natural Stone Ivory
30×30 cm

Natural Stone Grijs
30×30 cm

Natural Stone Donker Grijs
30×30 cm

Natural Stone marmeren kiezels

Natural Stone Ivory
30×30 cm

Natural Stone Grijs
30×30 cm

Natural Stone Donker Grijs
30×30 cm

Natural Stone marmer 

Natural Stone White
30×30 cm

Natural Stone Beige
30×30 cm

Natural Stone Black
30×30 cm

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640