-Tegelwerk-

Ervaren tegelzetters maken het verschil

Wanneer je bij ons een keuze heeft gemaakt voor de juiste tegels, dan komt de volgende stap in het proces naar een nieuwe vloer of wand: het plaatsen en verwerken van de tegels. Wij werken hiervoor samen met een vast en ervaren team tegelzetters en vakspecialisten voor maken van een badkamer of toilet.

We komen inmeten 

In onze showroom berekenen we samen met u het benodigde aantal tegels op basis van uw metingen of een bouwtekening. We houden hierbij natuurlijk rekening met snijverlies en bijzonderheden, bijvoorbeeld en bijzonder legpatroon waardoor er meer snijverlies kan ontstaan. Indien u de tegels wilt verwerken door een van onze bouw partners komen zij voorafgaand aan het werk bij u inmeten om het exacte aantal tegels te berekenen.

Meten is weten

De ervaring van onze tegelzetters komt niet alleen van na aankoop van tegels. Ook vooraf kan onze service goed van pas komen. Het oppervlak van de ruimte die betegeld moet worden kan van invloed zijn op de keuze en hoeveelheid tegels die je moet aanschaffen. Onze tegelzetters kunnen de ruimte voor je inmeten en kijken waar de moeilijkheden zitten. Is de ruimte recht en egaal of zijn er veel hoeken en uitsparingen? Laat de ruimte opmeten en je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!