Keramische natuursteenlook: chique en praktisch

Geef je kamer een bijzondere uitstraling met een natuursteenlook vloer of wand. Robuuste marmer en graniettegels met de kenmerkende aderstructuren of liever een gevarieerde leisteen met een licht reliëf in de toplaag. De tegels zijn simpelweg niet van echt natuursteen te onderscheiden. Maar dan wel met alle gemakken en voordelen van keramiek! Maak het met natuursteenlook tegels van Tegelmaxx!

Marmer of travertin?

Een groot deel van onze natuursteenlook tegelcollectie komt uit Italië, eeuwenlang het hart van de keramiek en natuursteen productie. En dat zie je terug! Fraaie kleuren, afwisselende dessins en natuurlijke patronen kenmerken deze bijzondere collectie.   

Maak het met natuursteen

Een originele keukenwand of een badkamer gemixed met decoratief strucwerk? Je maakt de mooiste creaties met natuursteenlook tegels. De tegels zijn in complete series verkrijgbaar in diverse formaten, uitvoeringen en looks. Fijn combineren dus.

Gevarieerd en warm

Ga je voor een rustieke of warme uitstraling? Kies dan voor  donkere natuursteenlook tegels voor een bijzondere look.  De tegelvloeren zijn eenvoudig te onderhouden en prima  te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Laat je inspireren door natuursteenlook tegels

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste natuursteenlook tegelcollectie

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie keramische natuursteenlook tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. We hebben ook nog andere trendy tegellooks voor je klaarstaan. Betonlook tegelshoutlook tegels of metaallook tegels. Ook bieden wij een ruim assortiment gekleurde tegels, patchwork tegels en vintage tegels. Onder een hele kleine greep uit onze collectie

Bekijk natuursteenlook tegelseries bij Tegelmaxx

ABK Imoker Docks 
bekijk serie >

ABK Imoker Downtown
bekijk serie >

ABK Imoker Ghost
bekijk serie >

Durstone Frame 
bekijk serie >

Durstone Mustang
bekijk serie >

Energieker Pietragrey
bekijk serie >

Energieker Temple Stone
bekijk serie >

Imola X-Rock
bekijk serie >

Jos Disi
bekijk serie >

Jos Venetië
bekijk serie >

Jos Storm
bekijk serie >

Jos Reused 
bekijk serie >

ABK Imoker Unika
bekijk serie >

Cerim Rock Salt
bekijk serie >

Rex La Roche
bekijk serie >

Rex Matières
bekijk serie >

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!