Keramische natuursteenlook: chique en praktisch

Geef je kamer een bijzondere uitstraling met een natuursteenlook vloer of wand. Robuuste marmer en graniettegels met de kenmerkende aderstructuren of liever een gevarieerde leisteen met een licht reliëf in de toplaag. De tegels zijn simpelweg niet van echt natuursteen te onderscheiden. Maar dan wel met alle gemakken en voordelen van keramiek! Maak het met natuursteenlook tegels van Tegelmaxx!

Marmer of travertin?

Een groot deel van onze natuursteenlook tegelcollectie komt uit Italië, eeuwenlang het hart van de keramiek en natuursteen productie. En dat zie je terug! Fraaie kleuren, afwisselende dessins en natuurlijke patronen kenmerken deze bijzondere collectie.   

Maak het met natuursteen

Een originele keukenwand of een badkamer gemixed met decoratief strucwerk? Je maakt de mooiste creaties met natuursteenlook tegels. De tegels zijn in complete series verkrijgbaar in diverse formaten, uitvoeringen en looks. Fijn combineren dus.

Gevarieerd en warm

Ga je voor een rustieke of warme uitstraling? Kies dan voor  donkere natuursteenlook tegels voor een bijzondere look.  De tegelvloeren zijn eenvoudig te onderhouden en prima  te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Laat je inspireren door natuursteenlook tegels

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste natuursteenlook tegelcollectie

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie keramische natuursteenlook tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. We hebben ook nog andere trendy tegellooks voor je klaarstaan. Betonlook tegelshoutlook tegels of metaallook tegels. Ook bieden wij een ruim assortiment gekleurde tegels, patchwork tegels en vintage tegels. Onder een hele kleine greep uit onze collectie

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!