Fris en vrolijk met kleur

Geef je ruimte kleur met tegels. Frisse en vrolijk kleuren in een bijzonder mozaïek of een felgekleurde mediterrane tegel met gekartelde randen. We hebben een groot assortiment wand- en vloertegels voor je klaar staan in onze showroom. Gekleurde tegels in vele formaten, vormen, uitvoeringen en kleuren…

Combineer gekleurde tegels 

Hou je van vrolijke kleuren en wil je iets echt voor jezelf? Combineer dan naar hartenlust met gekleurde wandtegels. Je eigen kleuren en patronen voor een uniek en tijdloos resultaat.  

Wand én vloer

Iets aparts op de wand of vloer. We hebben een ruime collectie wand- en vloertegels in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. Kom langs bij Tegelmaxx en beken kleur!

De kleur die bij jouw past

Stel je eigen unieke kleurcombinaties samen. Jouw lievelingskleuren in badkamer of je eigen rustieke patchwork vloer in de serre. 

Kom naar de showroom en bekijk onze uitgebreide kleurrijke tegelcollectie

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie kleurrijke tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd.
Onder een kleine greep uit onze enorme collectie gekleurde tegels.

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!