Energieker calacatta

Energieker Calacatta

Energieker Calacatta is een fraaie serie in een exclusieve marmerlook. De tegels zijn door de nieuwste innovaties niet te onderscheiden van echt marmer. De keramische tegels hebben een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en luxe uitstraling van de ruimte, welke naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn voornamelijk leverbaar in grote tot zeer grote formaten (slabs) en geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. De serie Calacatta is ontworpen voor particulier en zakelijk gebruik, binnen en buiten. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken.  

serie Calacatta

marmerlook

2 kleuren

Kleuren & looks

Calacatta

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Calacatta

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Calacatta bestaat uit 2 kleuren in marmerlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 2 formaten, waaronder ook een grootformaat van 60×120 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Calacatta.

verkrijgbaar in 2 formaten: 60×60 en 60×120 cm

Energieker Calacatta

Calacatta
60×60

Energieker Calacatta

Calacatta
60×120

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!