-Over ons-

Tegelmaxx

Sinds 2005 zijn wij de leverancier voor tegels en vloeren Enschede en Hengelo. In dat jaar heeft Tegelmaxx zich gevestigd aan de Wegtersweg 36 te Hengelo. Het pand heeft een showroom van 600m2 en een kantoor en opslagruimte van meer dan 2.500m2. In deze opslagruimte houdt Tegelmaxx een tegelcollectie aan van gemiddeld 100.000m2. Hierdoor is een groot deel van ons assortiment direct uit voorraad leverbaar.

Wij leveren aan zowel particulieren als ook aan zakelijke relaties, projectontwikkelaars, vastgoedhandelaren, overheden en sportverenigingen die toptegels voor bodemprijzen willen.

Tegelmaxx staat niet bekend als trendsetter, maar brengt noviteiten in de tegelbranche vaak wel als eerste op de markt. Wij zijn hiertoe in staat, omdat er een frequent en direct contact is met onze leveranciers uit een groot aantal landen binnen en buiten Europa.

De service en het deskundige en persoonlijke advies worden bij Tegelmaxx gegeven door eigenaar Gert-Jan Jansink, zijn partner Wendy Jansink en verkoopmedewerker Bram Vriezema. Onze Willem zorgt voor een adequate beveiliging van ons pand.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!