- Tegelmaxx Hengelo -

Over Tegelmaxx

Sinds 2005 zijn wij de leverancier voor tegels en vloeren Enschede en Hengelo. In dat jaar heeft Tegelmaxx zich gevestigd aan de Wegtersweg 36 te Hengelo. In onze showroom van ruim 1100 m2 op 2 etages kunt u tegels bekijken op grote vloervlakken en overzichtelijk uitgesteld in wand- en vloerkasten. Wij leveren bijna alle tegels uit onze showroom uit voorraad.

Voor particulier en bedrijf

Wij leveren aan zowel particulieren als ook aan zakelijke relaties, projectontwikkelaars, bouwers en woningbouwverenigingen, overheden en sportverenigingen. In onze collectie hebben wij een ruim aanbod tegels voor zakelijk en industrieel gebruik. De levering van tegels is mogelijk  door geheel Nederland. We hebben veel ervaring met levering aan bedrijven en staan garant voor de kwaliteit van onze tegels en we doen er alles aan om de beste service te leveren aan onze zakelijke klanten.

Altijd een actuele collectie 

Tegelmaxx staat bekend voor een groot en zeer gevarieerde assortiment wand- en vloertegels. Noviteiten in de tegelwereld treft u bij ons vaak als eerste omdat wij voortdurend de laatste trends volgen bij leveranciers uit een groot aantal landen binnen en buiten Europa. Naast tegels treft u bij ons een grote collectie PVC en laminaat vloeren van diverse bekende merken.  Ook hebben we een groot aanbod voegmateriaal, lijmen en bouwproducten staan in onze winkel. Wat u ook zoekt, we hebben het voor u staan. En altijd voor de scherpste prijs! Wilt u alvast een kijkje nemen en onze tegels combineren in fraaie sfeerruimtes, ga dan naar onze tegelviewer. Boordevol tegels en sfeerfoto’s. Voor de nieuwste trends bekijk onze sfeerpagina’s voor inspiratie en woonideeën.

Persoonlijk service

We zijn altijd in de weer om u de beste service en producten te leveren en doen dit op een persoonlijke wijze. U bent bij ons klant en geen nummer. Persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel. Eigenaar Gert-Jan, partner Wendy en medewerker Bram helpen u graag verder met raad en daad. Onze Willem zorgt voor een adequate beveiliging van ons pand.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!