JOS Warmhout

JOS Warmhout is een houtlookserie in 5 lichte kleuren. Het formaat is geschikt voor het maken van een visgraat patroon. Een natuurlijke uitstraling samen met de voordelen van keramische tegels. Eenvoudig schoon te maken en geschikt voor elke ruimte in de woning. Vocht en vuil krijgen geen kans, dus ook mooi voor de keuken en badkamer. Of een leuke accent op de wand. Je maakt het duurzaam met JOS.

Century Storm White 22,2×89,7 cm

Jos Warmhout

Warmhout Anise
22,2×89,7 

Jos Warmhout

Warmhout Ginger
22,2×89,7 

Warmhout Honey
22,2×89,7 

Warmhout Hazel
22,2×89,7 

Jos Warmhout

Warmhout Nut
22,2×89,7 

Kom naar de showroom voor de houtlook serie JOS Warmhout

In onze showroom in Hengelo hebben we alle tegels uit de serie JOS Warmhout voor je klaar staan. Maar we hebben ook andere mooie series van het tegelmerk JOS in huis. De series zijn ingedeeld in diverse stijlen en looks als betonlook, houtlook, natuursteenlook, terrazzo en retro. JOS is een oer-Hollands merk die garant staat voor een gevarieerde en moderne tegelcollectie van hoge kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar in elke ruimte in huis. Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn! Als je de vloertegels van JOS combineert met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarming systeem, kies je voor comfort en duurzaamheid!

Bekijk hier alle series van JOS tegels >

Vraag offerte voor deze tegels met de beste
 TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!