Badkamer tegels koop je bij Tegelmaxx

Een prachtige houten plankenvloer van keramische tegels maakt je de badkamer helemaal af. De warmte van hout en het gemak van keramiek. Of ga je liever voor een lichte en moderne badkamer. Wat je ook mooi vindt, in onze showroom hebben wij een groot en actueel assortiment tegels voor je klaar staan. 

Douchen op hout 

Kies een lichte houtlook tegel voor een  frisse en stijlvolle sfeer te maken in je woonkamer of badkamer. Douchen op houten tegels die niet van echt zijn te onderscheiden. De tegels hebben een plankformaat, dus je maakt een echte houten plankvloer  in je badkamer. Maar deze is waterbestendig! 

Lijnen of patronen

Een mooi effect in de badkamer met onze speelse collectie decoratieve  tegels. In vele vormen, formaten en kleuren.  Maak iets bijzonders in je badkamer met Tegelmaxx. Chique, hip, modern of klassiek, we hebben ze allemaal voor je klaar staan in onze showroom. Kom langs en leg de basis met de juiste tegels.

Gevarieerd en warm

Ga je voor een rustieke of warme uitstraling in de badkamer. Kies dan voor een donkere kleuren en en een fraaie uitvoering van tegels in een mozaïek. Of een basiscombinatie zwart-wit.  Stijlvol en verveelt nooit. Eenvoudig te onderhouden en prima  te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie badkamer tegels in iedere woonstijl

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie tegels voor je badkamer bekijken. Voor iedere woonstijl, in vele kleuren en formaten en altijd voor hele scherpe prijzen. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bij Tegelmaxx slaag je altijd. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, keuken of tegels voor je slaapkamer.

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!