Badkamer tegels
in vele vormen, formaten en kleuren
Keramische tegels
douchen op hout

Badkamer tegels koop je bij Tegelmaxx

Een prachtige houten plankenvloer van keramische tegels maakt je de badkamer helemaal af. De warmte van hout en het gemak van keramiek. Of ga je liever voor een lichte en moderne badkamer. Wat je ook mooi vindt, in onze showroom hebben wij een groot en actueel assortiment tegels voor je klaar staan. 

Houtlook tegels

Kies een lichte houtlook tegel voor een  frisse en stijlvolle sfeer te maken in je woonkamer of badkamer. Douchen op houten tegels die niet van echt zijn te onderscheiden.

Lijnen of patronen

Een mooi effect in de badkamer met onze speelse collectie decoratieve  tegels. In vele vormen, formaten en kleuren.  Maak iets bijzonders in je badkamer met Tegelmaxx.

Gevarieerd en warm

Ga je voor een rustieke of warme uitstraling in de badkamer. Kies dan voor een donkere kleuren en en een fraaie uitvoering van tegels in een mozaïek. Of een basiscombinatie zwart-wit.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie badkamer tegels in iedere woonstijl

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie tegels voor je badkamer bekijken. Voor iedere woonstijl, in vele kleuren en formaten en altijd voor hele scherpe prijzen. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bij Tegelmaxx slaag je altijd. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, keuken of tegels voor je slaapkamer.

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!