Badkamer tegels koop je bij Tegelmaxx

Een prachtige houten plankenvloer van keramische tegels maakt je de badkamer helemaal af. De warmte van hout en het gemak van keramiek. Of ga je liever voor een lichte en moderne badkamer. Wat je ook mooi vindt, in onze showroom hebben wij een groot en actueel assortiment tegels voor je klaar staan. 

Douchen op hout 

Kies een lichte houtlook tegel voor een  frisse en stijlvolle sfeer te maken in je woonkamer of badkamer. Douchen op houten tegels die niet van echt zijn te onderscheiden. De tegels hebben een plankformaat, dus je maakt een echte houten plankvloer  in je badkamer. Maar deze is waterbestendig! 

Lijnen of patronen

Een mooi effect in de badkamer met onze speelse collectie decoratieve  tegels. In vele vormen, formaten en kleuren.  Maak iets bijzonders in je badkamer met Tegelmaxx. Chique, hip, modern of klassiek, we hebben ze allemaal voor je klaar staan in onze showroom. Kom langs en leg de basis met de juiste tegels.

Gevarieerd en warm

Ga je voor een rustieke of warme uitstraling in de badkamer. Kies dan voor een donkere kleuren en en een fraaie uitvoering van tegels in een mozaïek. Of een basiscombinatie zwart-wit.  Stijlvol en verveelt nooit. Eenvoudig te onderhouden en prima  te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Laat je inspireren door tegels voor je badkamer

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie badkamer tegels in iedere woonstijl

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie tegels voor je badkamer bekijken. Voor iedere woonstijl, in vele kleuren en formaten en altijd voor hele scherpe prijzen. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bij Tegelmaxx slaag je altijd. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, keuken of tegels voor je slaapkamer.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!