Energieker Concept

Energieker Concept

Energieker Concept is een innovatieve en veelzijdige serie met 3 rustige betonlooks. De neutrale kleuren zijn zo samengesteld dat ze passen bij ieder interieur. De tegels hebben een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben vele groot formaten voor je klaarstaan. 

serie Concept

natuursteenlook

3 kleuren

Kleuren & looks

Greige

Pearl

Anthracite

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Concept

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Concept bestaat uit 3 kleuren in betonlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 2 formaten, waaronder ook een grootformaat van 120×270 en 120×120 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Concept.

verkrijgbaar in 2 formaten: 120×270 en 120×120 cm

Energieker Concept

Pearl
120×270

Energieker Concept

Greige
120×270

Anthracite
120×270

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!