Niet meer leverbaar, bel voor mooie alternatieven! Revoir Paris Sorbonne & Elysee

Revoir Paris Sorbonne & Elysee is een fraaie tegelserie met geometrische patronen en symmetrische motieven. De serie bestaat uit 3 rustig kleurcombinaties. De tegels hebben één groot formaat. Sorbonne & Elysee is geïnspireerd op architecturale elementen uit zowel Europa als Japan. Door de mooie rustige kleuren, de grootte van de tegel en de krachtige patronen maak je van elke ruimte in huis een bijzondere plek. De tegels zijn ook geschikt voor op kantoor, op bedrijf en in de horeca. Wanden en vloeren die naadloos aansluiten op de hedendaagse woontrend. De collectie is geschikt voor vele toepassingen en het geglazuurde oppervlak staat garant voor onderhoudsvrij gemak.

Serie Sorbonne

 

3 kleuren

1 formaat

59,3 x 59,3 cm

 

Kleuren 

 

Colette

Melanie

Mias Noir

Serie Elysee 

 

Pedro Gris

Nour Noir

59,3 x 59,3 cm

Kom naar de showroom en bekijk de serie Revoir Paris Sorbonne & Elysee

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Revoir Paris tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Sorbonne & Elysee bestaat uit 3 kleuren. De tegels zijn verkrijgbaar in éen formaat. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Sorbonne & Elysee.

Een unieke look met grote patchwork tegels op de wand of vloer

Sorbonne

Sorbonne Colette

Sorbonne Colette
59,3×59,3

Sorbonnen Malanie

Sorbonne Melanie
59,3×59,3

Sorbonnen Mias Noir

Sorbonne Mias Noir
59,3×59,3

Elysee

Elysee Pedro Gris
59,3×59,3

Elysee Nour Noir
59,3×59,3

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!