Energieker Temple Stone

Energieker Temple Stone

De tegels uit de Temple Stone serie van Energieker collectie bevat een viertal fraaie tegels in een realistische natuursteenlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 4 neutrale kleuren en sluiten goed aan bij zowel een traditioneel als modern interieur. De tegels uit deze collectie hebben een prachtig marmereffect en geven iedere woonruimte een stijlvolle en elegante uitstraling. Ook zijn de tegels uitermate geschikt voor bedrijfsruimten, mede door het duurzame karakter. De tegels zijn kras- en slijtvast en zijn gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn de vloertegels prima te combineren met vloerverwarming.

serie Temple Stone

marmerlook

4 kleuren

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieke Temple Stone

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Temple Stone bestaat uit 4 kleuren in marmerlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 2 formaten, waaronder ook een grootformaat van 60×120 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de  brochure van de serie Temple Stone.

Let op: de serie is NIET meer verkrijgbaar. Bekijk hier alternatieve natuursteenlook tegels

Energieker Temple Stone

Plush Naturale
60×120

Energieker Temple Stone

Core Naturale
60×120

Energieker Temple Stone

Plowe Naturale
60×120

Energieker Temple Stone

Creep Naturale
60×120

Plush Naturale
60×60

Core Naturale
60×60

Plowe Naturale
60×60

Creep Naturale
60×60

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!