Energieker Ceppo di Gré

Energieker Ceppo di Gré is een innovatieve en veelzijdige serie met 3 fraaie en rustige natuursteenlooks. De neutrale kleuren zijn zo samengesteld dat ze passen bij ieder interieur. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. De grote slabs zijn ideaal om meubels mee te bekleden of te gebruiken als aanrechtblad. De mogelijkheden zijn onbeperkt met deze keramische tegelpanelen. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben vele groot formaten voor je klaarstaan. 

serie Ceppo di Gré

natuursteenlook

3 kleuren

Kleuren & looks

Grey

White

Anthracite

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Ceppo di Gré

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Ceppo di Gré bestaat uit 3 kleuren in natuursteenlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 6 formaten, waaronder ook een grootformaat van 163×324 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Ceppo di Gré.

verkrijgbaar in 6 formaten: 30×60,  60×60,  60×120, 120×120,  120×270,  163×324 

 

Energieke Ceppo di Gre

White
120×270

Energieke Ceppo di Gre

Grey
120×270

Anthracite
120×270

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!