-Tegelzet service-

Ervaren tegelzetters maken het verschil

Indien je bij ons wand- of vloertegels hebt aangeschaft is het mogelijk om deze via ons te laten plaatsen in de woning. Wij werken hiervoor samen met een vast en ervaren team tegelzetters en vakspecialisten voor betegelen van een vloer of wand of het maken van een complete badkamer of toilet.

Tegelzet service van Tegelmaxx 

In onze showroom berekenen we samen met u het benodigde aantal tegels op basis van uw metingen of een bouwtekening. We houden hierbij natuurlijk rekening met snijverlies en andere bijzonderheden zoals een speciaal legpatroon. Indien je de bij ons gekochte tegels wilt laten leggen via onze tegelzet service, komt een van de bij ons aangesloten vakmensen voorafgaand aan het werk bij je inmeten. Zo wordt het exacte aantal tegels berekend en bekeken welke voorbereidende werkzaamheden er nodig zijn. Indien er sprake is van vloerverwarming in de woning is het pas mogelijk om de vloer te betegelen als de afwerkvloer volledig is uitgehard.

Voor het beste eindresultaat

De ervaren tegelzetters zorgen ervoor dat de vloer of wand perfect wordt betegeld. Het gaat uiteindelijk om je woongenot en dat nemen wij heel serieus. Vooraf komt onze service goed van pas door je helder te informeren. Waar moet je allemaal rekening mee houden bij aanschaf van tegels. Welke bijzonderheden zijn er bij het verwerken van de tegels. En hoe staat het met de ondergrond waarop de tegels moeten worden aangebracht. Deze moet natuurlijk zo glad mogelijk zijn voor een goed eindresultaat. In sommige gevallen is het ook mogelijk om over een bestaande tegelvloer -of wand te betegelen. Indien dit mogelijk is, moet je wel rekening houden dat bijvoorbeeld deuren moeten worden ingekort of extra profielen moet worden geplaatst. De tegelzetters komen vooraf bekijken waar eventuele moeilijkheden zitten en bespreken de mogelijke oplossingen.  Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze tegelzet service of een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op. 

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!